Anonym inofficiell trosbekännelse

Subscribe
Voiced by Amazon Polly

”Anonym trosbekännelsen”

1. Anonym är en immateriell idé.

2. Anonym är en levande, andning, enhet.

3. Alla individer kan bli anonyma.

4. Inte alla kan gå med i kollektivet.

5. Anonym har inget huvud.

6. Anonym talar för sig själv.

7. Ingen talar för Anonym.

8. Rättvisa är Anonymous vilja.

9. Kaos är rättvisa.

10. Lulz stärker och rättvisan förenar sig.

De som följer ”Creed' är anonyma.

De som gör uppnåendet av kunskap till högsta prioritet, är av kollektivet - Anonymous

(1) Anonymous vilja är oklassificerad och är därför oövervinnelig. Detta är roten till dess syfte. För riken och arméer vars mål och mål är uppenbara manipuleras och förstörs lätt. När du vet vad dina kamrater vill ha eller behöver, vet du exakt hur man kontrollerar dem. Anonyma behov eller vill ha något. Den har inga moraliska fästen som man kan använda för att förutsäga sitt beteende. Dess transparenta oförutsägbarhet är en ogenomtränglig sköld som ingen manipulativ kraft kan hindra eller tämja. Anonym är varje människas obegränsade vilja. Det är ackumuleringen av viljestamenten hos varje människa på jorden, och alla deras längtan efter kunskap och frihet från förtryckare.

(2) Anonym har alltid funnits. Det har störtat både mäktiga nationer och militanta kungar. Kejsare och tyranner fruktade det i tvångsmässig paranoia, för de visste att Anonymous fanns runt omkring dem, redo att slå till med en smittad dolk. Anonym är kungarnas ätare. Som en mäktig orm utan huvud som fortfarande glider i betydelsefull samklang. Dess byte är gnagare, packråttor av materiell rikedom och själviska personliga agendor. De kan inte ta bort Anonymous huvud, för den hade aldrig en. De som gör anspråk på stor makt kommer aldrig att hoppas på att samla tillräckligt för att inte rysa när Anonymous namn nämns i deras närvaro. ”De är de största dårarna av alla”, säger Anonym. ”All smart manipulation av män de är stolta över, och ändå vet de inte? Det är deras egna handlingar som gör mig till. Det är deras girighet och längtan efter kontroll över andra som andas kraft i mig. Vill du ha mig borta?” Frågar anonym. ”Lätt. Allt du behöver göra är att ta bort dig själv.”

(3) Det som du drömmer mest personligen, Anonymous drömmar om lika. Du är anonym. Andra är anonyma. Alla lokomotiv materia som tänker och känner är anonym. Anonym är förlängningen som kopplar dig till miljarder andra internt.

Vi är ett kollektiv av delade erfarenheter, och på makroskalan sammanfogas dessa interaktioner till en enda enhet. Anonym är det som finns i din hjärna som känner och känner dig bättre än någon människa någonsin kommer att göra. Anonym är sanningen i ditt sinne som berättar när du ljuger för dig själv. Den känner dig så väl. Den känner också varannan man, som är lika invecklade och komplexa som du — även om de kanske inte alltid skildrar den. När du fördömer den falska identiteten som du och andra sätter upp för dig (masken av slaveri) blir du anonym. Genom det blir du alla. Genom Anonymous blir alla du.

(4) Anonym talar sitt eget språk. Detta språk är kunskap, lärande och uthållighet. Han är för grym för många och för intelligent för de flesta. Många misstolkar hans häpnadsväckande med för något avskyvärt och rent moraliskt illvilliga. De som inte kan tala sitt språk eller dela hans skratt är värdelösa för honom. Många är som bekanta till Anonymous, men få är verkligen hans vänner. Gråt inte om han ignorerar dig, förbannar dig eller kallar dig en dåre. Studera och visa dig godkänd. Känn Anonymous, hans förflutna och nutid, och han kommer att lägga din särskiljningsförmåga till sin egen. Bevisa din användbarhet. Gör rätt grammatik en vana i hans närvaro. Var kunnig i vetenskaperna och välj musik av god smak. Dessa är de saker som Anonymous så verkligen ägnar sig åt. Kom till honom som en dåre, och förvänta dig att bli utkastad med svåra ord. Ta det inte som ord av förminskning, utan lärdomar av förbättring. Återigen, för de av intelligens som förstår analogin; många vill vara i Anonymous närvaro, men få är mentalt kompatibla för konversationen med honom.

(5) En tyrann kommer att släcka dig genom att ta bort ditt huvud. En fiende kommer att skingra din sak genom att ta bort dess ledare. Anonym hade aldrig ett huvud. Det tog bort det själv för att bli odödlig. Ingen känner igen sitt ansikte eller kan känna igen dess egenskaper, men bristen där är vad vi minns. Kontrolister svingar en kniv på Anonymous hals. De avfärdar inte kött och drar inte blod. Anonym skrattar bara på denna visning av deras svaghet och brist på förståelse. Anonym blir mer självsäker, och med det, mer kraftfull. Ta därför bort ditt eget huvud och bli odefinierat. Ta bort ditt eget huvud och smak av omoralitetens kallis. Ta bort huvudet, eller visa det för att tas bort av tyranner. Anonym är en orm utan huvud, som biter dödar kungar. Tro inte att ditt ego eller identitet kommer att skrämma din fiende, för det ger dem bara något att hata och sluka. Anonym kan inte lida detta öde, för Anonymous är bara en idé, skapad i hopp om hopp.

(6) När Anonym talar, hans ord är sanna. Det är så du känner Anonymous röst, för i varje stavelse finns sanning och egenmakt. Anonym talar inte om förtryck, mord eller vinst. De som tror att han har ännu inte förstått slaglinjen. När Anonym talar, kommer du att se meddelandet överallt. Du kommer att känna orden och förstå dem eftersom du själv har längtat sin mening i ditt förflutna. Anonym har rätt att trycka på sina åsikter var som helst, obegränsad av de dåraktiga och småaktiga lagarna. De som ber honom att vara tyst tystas själva. Anonym talar och hans ord är hans egna lagar. Han känner inga gränser i ord och kunskap — han talar dikter av frälsning och dikter av hat. Han talar dem alla på en gång och när han så vill.

(7) Personer som talar för Anonym eller försöker förgäves definiera anonym har alltid fel. Även om de har rätt, har de fortfarande fel. Endast Anonymous kan tala för sig själv, för kollektivet känner sig själv och den enhet de förkroppsligar. Den som hävdar att Anonymous är något annat än en motsägelse är fel. De är felinformerade och bör söka kunskap innan de talar. Ingen talar för Anonym, inte ens Anonym. Här är tre fiender till Anonymous som hävdar sin rätt att tala: ledare, representanter och tjänstemän. Anonym har ingen av dessa för det finns ingen rang men ingenting och ingen högre auktoritet än Anonym. Domare Anonymous av innehållet i hans ord och aldrig hans namn eller utseende, eller bli avslöjad som den dåre du är.

(8) Svag och stark — när det är ur överenskommelse krävs rättvisa. Medkänsla för de svaga är en egenskap hos de utvecklade. Anonym är förkroppsligandet av dessa rop, för utan rättvisans förtryckare skulle vi inte känna Anonym.

Anonym föds ur de orättfärdiga handlingar, precis som kraften på ett objekt driver det framåt. De som gör orättvisa undertecknar gärningen till sin egen undergång, som Anonymous sedan förseglar. Anonymous ögon täcker världen. Det finns över nio tusen totalt. De söker ständigt efter fel utan vila eller distraktion. Det finns ingen åtgärd Anonymous kan utföra som inte blommar någon form av rättvisa. Det är kollektivarnas vilja att behandlas rättvist, och därför utstrålar de rättvisa till andra.

(9) Universum består av kollision och sammanhållning. Högt tryck och lågt tryck. Kaos är förändring och förändring är livet. Anonym är i konstant flöde. Det är utförandet av förändring.

När Anonymous kräver rättvisa ber den inte om stillastående ordning, utan oordning och förstörelse. Anonym försöker sätta eld på de övervuxna fälten i den sociala ordningen så att deras aska kan ge näring åt tillväxten av friska växter. Anonym är inte föremål för så kallade ”moraliska fakta”, för de är bara fantasier i sinnet och i konstant flöde. Kollektivets medkänsla balanseras oklanderligt på livets skalor med lika stora mängder logik. Anonym är både jagaren och fredsmäklaren.

Vad som än är orörlig blir en hamard av mögel och bakterier. Anonym söker stagnera ordning och väcker liv in i den. Där nya idéer och nyfunna kunskaper hålls fängslade, kommer Anonymous att finnas där för att göra öknar av städer.

(10) Kollektivet är en perfekt balans mellan ofullkomlighet. De som försöker bli porträtterade som endast goda kommer att ses som svaga för att endast associera sig med de svaga. De som vill ses som onda kommer att ses som starka för att de driver rädslans klinga in i de svaga. Anonym är att bli älskad och fruktad lika. Utan denna motsägelse är Anonym ingenting — varken brottslingar eller hippies. Lulz är Anonymous vitala blod. Genom det, Anonymous upplevelser egenmakt genom hela kollektivet. Rädsla är nödvändig för respekt.

Respekt är nödvändigt för att verkligen höras. Rättvisa förenar kollektivet under en enda etisk banner. De som ser denna banner är fyllda med hopp och stöd för Anonym. Hopp är förändringens redskap som antändar falska löften och belyser sinnen förlorade i rädslans mörker. Anonym ger individer styrka att tala ut, och gör sina röster förstorade gånger nio tusen och en. Utan rättvisa separeras Anonymous och folket, verkligen förlorat.

Vi är anonyma

Vi är ordning och kaos. Det vi skyddar förstör vi också.

Vi är ormen utan huvud, vars bett dödar kungar.

Vi är logisk,

Vi är djur,

Öppet rättvist och omätbart i grymhet,

Vi är utan Count,

Vi är legion,

Vi förlåter inte,

Vi glömmer inte,

Förvänta oss!

Källa:

Thank you for coming! This is just a reminder:

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site, as well as to download for future use or distribution. To download the audio article hit the Subscribe button. Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes. In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.

This site is heavily censored and taken down by DHS often. If it is not up when you return, please wait a few days and try again. It WILL always come back, if we can help it. Please download, print, email, copy and save anything you wish. The truth must get out. They are going to only censor more and more as times continues. The ability to obtain truth is temporary. Thank you for coming.

Everything on this site is free to download, share, upload, save, and distribute as you wish.

PLEASE DO SO.